Dina leveranser

Under din InHome-leverans kommer du att kunna följa allt steg för steg i Glue-appen. Tänk på att om du råkar vara hemma under leveransen kommer den att levereras som vanligt istället.

Våra förare knackar alltid på dörren och ser till att det inte är någon hemma innan de använder den krypterade engångsnyckeln.

FAQ

Godkänna en InHome-leverans

Glue vs Pinpad

Under morgonen på leveransdagen skickar Glue-appen dig en push-notis för att påminna dig om leveranstiden.

  • När din InHome-chaufför anländer ser hen först till att ingen är hemma. Sedan startar hen videoinspelningen. Chauffören kan inte använda engångsnyckeln om videon inte har startat.

  • InHome-chauffören låser upp din dörr och placera dina föremål försiktigt i korridoren utan att gå in i ditt hem.

  • När dina föremål har placerats i ditt hem låser InHome-chauffören din dörr med Glue-appen. Videon slutar inte inspelningen förrän InHome-chauffören har kontrollerat att din dörr är ordentligt låst.

  • Nu får du en notis i appen om att leveransen är klar och att videokvittot har laddas upp på ditt konto. Du kan se dina tidigare videokvitton och leveranser i Glue-appen.

Vad händer på leveransdagen?

Förbered dig för din leverans

För att se till att din InHome-leverans går så smidig som möjligt finns det några enkla saker att tänka på i förväg.

InHome-chauffören behöver under leveranser fri tillgång till din korridor för paket och tvättservice. Se till att ditt husdjur inte har tillgång till dessa områdena under leveransen.

Se till att ditt husdjur är säker
Stäng av larmsystem

Se till att ditt larmsystem antingen är avstängt under leveransfönstret eller avstängt under leveransdagen så att våra InHome-chauffören inte utlöser alarmet.

Se till att föraren har en fri väg till ditt kylskåp så att vi kan fylla din kyl och frys så snabbt och säkert som möjligt.

Förbered vägen till ditt kylskåp