InHome-guide

Glue Home vill förändra leveranser till det bättre. InHome-tjänsten introducerades första gången under 2016 i Stockholm och har varit live sedan dess. Under denna tiden har Glue arbetat hårt för att säkerställa det högsta möjliga säkerhetsstandardna.

  • Att säkert ta emot paket i din hall utan att InHome-chauffören kommer in i ditt hem

  • Att få mat levererat direkt in i kyl och frys

  • Att få tvätt och andra textiltjänster hämtade, tvättade och levererade innanför din dörr

Vad du kan beställa med InHome

Vi uppdaterar ständigt våra tillgängliga partners, leveransområden och de tjänster vi erbjuder. Du kan använda InHome för:

FAQ

Hemåtkomst och digitala engångsnycklar

InHome gör det möjligt att få paket och tjänster levererade när du inte är hemma, men det betyder inte att du inte har full kontroll. Du ger åtkomst till ditt digitala dörrlås genom att ge ut en krypterad digital engångsnyckel. Du följer sedan leveransen steg för steg i Glue-appen och får ett videokvitto på föraren som låser upp din dörr, utför leveransen, säkert låser dörren och dubbelkollar att dörren är låst. InHome-leveransen eller engångsnyckel kommer inte att fungera utan att InHome-chaufförens kamera är påslagen.

Högutbildade och pålitliga InHome-chaufförer

Våra InHome-chaufförer är erfaren och pålitlig personal, anställda hos våra partners och har valts noggrant samt genomgått specifik utbildning som täcker säkerhetsåtgärder, InHome-protokoll och övervakning. Under utbildning är det viktigt för oss att InHome-chaufförerna känner sig säkra och trygga vilket är varför Glue samarbetar med varje partner för att skapa ett personligt träningsprogram och har ett dedikerat team som ser över leveransernas kvalitet. Varje leverans registreras och spåras både i vår backend och i Glue-appen.

Avbokning av InHome-leverans

Om du är hemma under leveranstiden avbryts InHome-leveransen automatiskt och vi levererar som vanligt. Våra förare knackar alltid på eller använder dörrklockan innan de använder engångsnyckeln. 

Om du ändrar dig efter att ha godkänt en InHome-leverans och vill återkalla engångsnyckeln, är det också enkelt att göra i Glue-appen.

InHome tillgänglighet

Just nu finns InHome-leveranser i utvalda områden i Stockholm, Göteborg och Skåne. Besök de specifika mat-, paket- eller servicesidorna för att ta reda på om du kommer att kunna använda InHome.

Integritetspolicy

Glue samlar viss information för att utveckla tjänster, fungera effektivt och ge dig de bästa produkterna och upplevelserna. Vi delar inte dina personuppgifter till en tredje part och din data är krypterad både när de överförs mellan våra tjänster och Glue-appen. Ditt leveranskvitto används eller nås inte av marknadsförings- eller tjänsteförbättringsändamål. Vi får endast tillgång till ditt videokvitto om vi är skyldiga att göra det av juridiska skäl eller på begäran av en användare. Du kan läsa vår fullständiga sekretesspolicy här.