Glue Wifi Hub

Connect to your Glue Smart Door Lock to unlock Pro features

Hub Information

Uppdatera din Hubb

Hub-uppdateringar utlöses av Glue-appen och tar cirka 5 minuter att ladda ner. Du behöver inte ha appen öppen eller vara inom räckvidd när den väl har börjat uppdateringen. Se till att hubben är anslutet till ett nätverk och inte tappar anslutningen under uppdateringen. Det är viktigt att uppdatera ditt hubb regelbundet och om du har problem med hubben kan en uppdatering av firmware ibland rätta till problemet.

Koppla ihop hubben med ditt Glue Lock

Varje Glue Smart Lock kräver en WiFi hub. Du kan inte koppla ihop flera lås till samma hubb. Däremot kan du ha flera olika lås och olika dörr registrerade i appen.

Det kan finnas tillfällen då support kommer att be dig att koppla ihop eller ta bort hubben från appen för att felsöka problem. Det bästa sättet är alltid att se till först att både Lås och Hub har den senaste uppdaterade versionen nerladdad.

Håll Hubben nära

Hubben måste installeras nära dörren, inom 5 meter för att kunna ta emot Wi-Fi-signalen.
Remote operations instead use your device's network connection to contact the hub paired to the lock.

Glue Wifi Hub

Glue WiFi Hub är en liten enhet som låser upp ännu mer smarta funktioner för ditt Glue Lock. Anslut hubben till ett vanligt eluttag och koppla ihop det med ditt lås för att komma igång.

Hur det fungerar

Med hubben kan du ansluta till ditt lås via WiFi-signal. Du kan nu låsa och låsa upp dörren från var som helst i världen. Om du är tillräckligt nära låset aktiveras istället Bluetooth.

  • Dörrvarning

    Glue upptäcker när din dörr öppnas och skickar ett meddelande om du inte låser den efter en viss tid.

  • Låsstatus

    Med Glue-appen kan du enkelt se om din dörr är låst eller olåst.

Hubben är en viktig del och möjliggör våra senaste dörrspårningsfunktioner. Inuti Glue Lock finns sensorer som samlar in data för Låsstatus och Dörrvarning som sedan behöver WiFi hubben för att överföra informationen till din telefon.