Glue App

Styr din dörr med Glue-appen. Tillgänglig med IOS, WatchOS och Android.

App Guider
Apple Watch

Välkommen till GLUE Hemskärm

Här kan du se en översikt över dina aktiva lås, hantera din dörr, kontrollera låsstatus och navigera till de andra områderna i appen.

Från Hemskärmen kan du enkelt navigera till Aktivitetsloggen, InHome och Inställningar med ett klick. Känn dig trygg att veta att du har kontroll över ditt hem.

• Inställningar: Här kan du hantera dina lås, om du har flera olika dörrar, hantera hubben och se dina preferenser.

• Hem och Lås: Klicka för att växla mellan olika ytterdörrar. Swipa åt höger och vänster för att komma åt dina olika lås på det valda hemmet.

• Batteristatus: Tryck för att kontrollera batterinivå, Bluetooth-anslutning och hubbstatus

• Låsstatus: Status för din dörr visas här

• Låsa och låsa upp: Swipe den låsta hänglås ikonen neråt och släpp för att låsa. Swipe den olåsta hänglås ikonen uppåt och släpp för att låsa upp.

• Logg & Nyckelägare: Swipe ‘More’ för att få tillgång till Nyckelägare and Aktivitetsloggen

• InHome-deliveries: Här kan du hantera dina tidigare och uppkommande InHome-leveranser.

Förvandla din rutin med InHome

Vi integrerar med flera logistikföretag så att du kan handla online som vanligt och få beställningar levererade InHome.

• Aktiva leveranser: Se dina pågående InHome-leveranser och deras status.

• Leveranshistorik: Klicka för att se dina tidigare InHome-leveranser.

Låsstatus

Genom att trycka på det tre ikonerna, kan du kontrollera batterinivå, Bluetooth-anslutning och hubbstatus.

Viktigt: Se till att byta ut dina batterier så snart som möjligt när procentnivån sjunker under 15%

Att låsa och låsa upp

För att låsa upp din dörr, tryck på den olåsta hänglås ikonen, swipe uppåt och släpp. Glue-appen ansluter sig nu till ditt lås, vilket tar några sekunder.

För att låsa din dörr, tryck på den låsta hänglås ikonen, swipe neråt och släpp.

Ägare

Perfekt för personer som bor permanent i hemmet som vill hantera dörren och dra nytta av InHome-tjänster.

Boende

Denna åtkomstnivå är bra för de yngre medlemmarna i din familj eller nära vänner.

Gäst

Kan inte se sin egen aktivitet i loggen, kan inte låsa upp på distans, dela nycklar eller se den senaste aktiviteten. Vanligtvis en nyckel för engångsbruk.

Lås/lås upp inom bluetooth räckvidd

Lås/lås upp på distans

Kan se alla senaste aktiviteter

Har alltid tillgång

Kan acceptera InHome-leveranser

Begränsad tillgång, inom en viss period.

Lås/lås upp inom bluetooth räckvidd

Kan endast se sin egen senaste aktivit

Har alltid tillgång

Lås/lås upp på distans

Kan acceptera InHome-leveranser

Begränsad tillgång, inom en viss period.

Lås/lås upp inom bluetooth räckvidd

Begränsad tillgång, inom en viss period.

Ingen tillgång till aktivitets logg

Lås/lås upp på distans

Kan acceptera InHome-leveranser

Bjud in nära och kära till ditt hem

Skapa ett helt ekosystem för ditt hem och bjud dina nära och kära. känn dig trygg att ditt hem är säkert genom att spåra aktiviteten på ditt lås.

• Add a Keyholder: Tryck på + knappen för att lägga till en nyckelhållare

• Current Keyholders: Klicka på nyckelhållarsikonen för att få mer information

• Aktivitetsloggen: Detta är din dörraktivitets tidslinje. Inklusive upplåsningar med vanlig nyckel.

Leverans-tidslinje

Leverans-tidslinjen hjälper dig att hålla koll på dina senaste och kommande InHome-leveranser. Se videokvitton och information om din beställning.

• LeveransInformation: Se information om leverantör, beställningsnummer och mer.

• Videokvitto: Ett videokvitto på leveransen laddas upp direkt för att bekräfta trygg och säker leverans

• Aktivitetsuppdateringar: Varje steg i leveransen uppdateras här, du kan följa leveransen steg för steg.

Användar-
inställningar

I menyn kan du hantera dina olika lås, hubbar eller kontopreferenser som notiser och marknadsföringspreferenser.

• Redigera din profil här, till exempel ditt namn, e-postadress eller telefonnummer. Du kan också återställa dit lösenord eller lägga till en profil bild.

• Hantera dina olika lås, hubbar och hem.

• Tryck här för att komma åt hjälp eller användarvillkor.

• Hantera notiser och marknadsföringspreferenser.

• Logga ut från Glue-appen.