Få garderoben redo för våren med Washaway

Feb 15, 2021
Glue Collabs
by
Felicia Thelin
Vi är mitt inne i vintersäsongen och det är den perfekta tiden för en riktigt garderobsinventering. Tvätta och laga dina plagg istället för att köpa helt nytt. Just nu kan du få 100 kr rabatt på din första order med Washaway.

Det är inte för tidigt att börja förbereda sig för våren redan nu! Februari är den perfekta tiden för en ordentligt garderobsinventering och gå igenom vad som var slitet/söndrigt och även vad som kan skänkas bort. 

Du kan nu med hjälp av ditt Glue lås få en garderobs-boost genom att testa på en InHome-leverans med Washaway. Få 100 kr rabatt på första ordern, för att ta del av erbjudandet ange koden GLUE när du betalar i Washaway-appen.

Vart är InHome-leveranser med Washaway tillgängliga?

Just nu finns InHome-leveranser med Washaway tillgängligt i Stockholms innerstad, Aspudden, Bromma, Danderyd, Enskede, Hägersten, Lidingö, Liljeholmen, Mälarhöjden, Nacka, Solna, Sundbyberg, Täby och Årsta. Du kan också testa din adress på Washaway’s hemsida.

Ladda ner Washaway i AppStore eller Google Play och välj sedan InHome när du registrerar ditt konto för att få leverans hela vägen in i ditt hem. 


Hur beställer jag en InHome-leverans med Washaway?


1. När du loggat in i Washaway appen, klicka på alternativet “Inställningar” nere i högra hörnet.

2. Om det är första gången du använder appen, klicka på “Lägg till ny adress” när du har fyllt i dina kontaktuppgifter kan du längst ner på sidan välja alternativet “Glue”  3. När Glue är aktiverat kommer alla framtida leveranser att ske som InHome och leveranserna kommer att ske genom ditt Glue lås in i ditt hem 

4. Genomför sedan din beställning som vanligt och i kassan välj bland de tre tidsintervallen (14-17, 18-21 och 21-23). Leveransen kommer nu att ske med ditt Glue lås enligt valt datum och tidsintervall. 

Vad händer om jag råkar vara hemma under leveransen?

Förarna kontrollerar alltid att du inte är hemma genom att knacka eller ringa på dörren innan hen använder den krypterade engångsnyckeln och påbörjar InHome-leveransen. Om du är hemma kan du helt enkelt ta emot beställningen personligen eller be föraren att hämta eller lämna utanför din ytterdörr.

Som alltid, Om det är något du undrar över eller behöver hjälp med, se till att kontakta vårt vänliga supportteam!