Glue App

Styr din dörr med Glue-appen. Tillgänglig med IOS, WatchOS och Android.

App Guider
Apple Watch

Apple Watch

Med Glue Apple Watch App är dina nycklar bara ett klick bort. För att komma igång, anslut din klocka till ditt lås och lägg till Glue i dina komplikationer.

Se till att du befinner dig högst 10 meter från ditt Glue Lock så att de kan anslutas via Bluetooth (BLE).

Se även till att klockan ansluter sig till internet eller din iPhone regelbundet för högsta säkerhet och smidig upplåsning.

FAQ

Hur man lägger till Glue till din Apple Watch

Om du har laddar ner Glue-appen på din iPhone, borde den redan vara tillgänglig på din klocka. Följ stegen nedan för att komma igång!

• Öppna Apple Watch-appen på din iPhone

• Tryck på ‘Min klocka’ och sedan på Komplikationer

• Medan urtavlan visas, tryck och håll på skärmen och tryck sedan på Redigera

• Swipe åt vänster hela vägen till slutet. Om det erbjuder komplikationer visas de på den sista skärmen

• Tryck på en komplikation och vrid sedan på ‘Digital Crown’ för att hitta Glue-komplikationen

6. När du är klar trycker du på ‘Digital Crown’ för att spara dina ändringar