Glue lanserar ny tjänst med Washaway - tvätt hämtas och lämnas innanför dörren

Nu kan Stockholmsbor med ett Glue Lock få sin tvätt- och kemtvätt levererad innanför dörren tack vare samarbetet mellan plattformen Glue och digitala tvätteritjänsten Washaway. Istället för att passa kemtvättens eller tvättstugans tider hämtar och lämnar Washaway tvätten innanför dörren när kunden är på jobbet, gymmet eller flygplatsen.

Hur det fungerar
Allt detta är möjligt tack vare det digitala låset Glue Lock. Med det installerat på insidan av dörren kan budet på ett smidigt och säkert sätt hämta och leverera (den rena) tvätten utan att kunden behöver vara hemma. I samband med beställningen godkänns två krypterade digital engångsnycklar - en som används i samband med hämtning och den andra vid lämning av tvätten. All tvätt levereras på galge, i tvättpåsar eller vikt beroende på vad kunden önskar. Kunden får ett videokvitto på leveransen och hemmet är försäkrat av Länsförsäkringar.

Glue har redan gjort över 10,000 InHome-leveranser i Sverige
Tjänsten med Washaway liknar InHome-leveranser av matvaror och paket som Glue redan erbjuder i samarbete med MatHem och Bring. Sedan tjänsten lanserades har det gjorts över 10,000 InHome-leveranser till hushåll i Stockholm och Göteborg. Över hälften av Glues InHome-kunder visade intresse för en motsvarande tjänst för tvätt och kemtvätt.

Om samarbetet
- Washaway är en tjänst jag använt själv sedan tidigare och är så glad att de nu kan erbjuda InHome-leverans till alla kunder som har Glue. Det blir så mycket bekvämare att slippa vara hemma och samtidigt få information att nu är mina skjortor klara innanför dörren, med en videohälsning att det gått som det ska, säger Carl Johan Grandinson, vd på Glue.

Linn Markryd, medgrundare Washaway, fyller i:
- Samarbetet var självklart från början då Glue delar samma värdegrund; att med tekniken göra vardagen enklare på ett tryggt, enkelt och hållbart sätt. Washaway tvättar med Svanenmärkta tvätt- och kemtvättsmedel och Glue InHome-leveranser effektiviserar leveransrutten. Båda underlättar och sparar otroligt mycket tid och stress.

För mer information:
Carl Johan Grandinson, vd Glue: 076-175 75 51

Glue AB
Glue möjliggör de mest bekväma, säkra och miljövänliga leveranserna av varor och tjänster innanför dörren. Tack vare digitala nycklar kan konsumenter enklare ge tillgång till sina hem till familj, gäster och leverantörer av varor och tjänster. Kunden får en bättre kundupplevelse och sparar tid som istället kan läggas på det som värdesätts högst. För företag kan leveranser optimeras och man undviker alla problem med nyckelhantering.

Washaway
Washaway är ett digitalt tvätteri som grundades med tron om att kunder har roligare och viktigare saker att göra än att tillbringa fyra till sex timmar i tvättstugan varje månad eller att passa kemtvättens obekväma öppettider. Washaway erbjuder sina tjänster till kunder i Stockholm.

August 23, 2019
Glue Team