Uppdatering: Coronavirus (COVID-19)

Vi vet att det just nu är oroliga tider för alla och vi vill berätta om hur situationen påverkar Glues tjänster. Många av er kommer att jobba hemifrån, och beställa fler hemleveranser. Vi vill så klart säkerställa att leveranser sker på ett säkert sätt, både för leveranspersonalen och våra kunder, oavsett om du jobbar som vanligt, undviker att gå hemifrån eller om du inte mår bra.

Filmade leveranser utan att du behöver vara på plats
Om du precis som teamet här på Glue, jobbar hemifrån och vill ha leveranser säkert till ditt hem, så kan Glue hjälpa till. Du kan beställa InHome-leveranser hem till dig, vilket innebär att du inte behöver lämna hemmet för att handla om du inte mår bra eller är orolig. InHome-leveranser betyder att du inte behöver vara hemma för att ta emot leveransen, men även om du är det, så kan leveransen ske medan du befinner dig i ett annat rum för att helt undvika personlig kontakt.

Våra partners
Vi har tillfälligt pausat våra InFridge-leveranser med MatHem. Bor du i Stockholm kan du fortfarande få dina paket levererade av Best och Bring, samt tvätt/kemtvätt från Washaway innanför din dörr. Alla vår partners ser över deras leveransrutiner för att säkerställa säkra leveranser och vidtar försiktighetsåtgärder för att minimera personlig kontakt.Vi vet att detta är utmanande tider, och våra fantastiska leveransparterns finns här för dig. Vi hoppas att Glues tjänster kan göra vardagen lite enklare.

Med vänliga hälsningar, Teamet på Glue Home

Mer information från några av våra partners:

Best: https://bit.ly/2Qps7cR
Bring: https://bit.ly/3b3NV5S
MatHem: https://bit.ly/2U0eSll

March 18, 2020
Glue Team